Lindum

Juleshow på Vasehus Rideklub ved Lindum

Den lille julenisse med navnet Lærke Svensson gav opvisning i spring på pony sammen med julemanden til hest. Fremsendt foto

Ryttere i luciaoptog, en springende julenisse og julemand, flotte hædersbevisniger og masser af julegodter. Vasehus Rideklub sluttede året af på bedste julemanér.

Søndag 11. december afholdte Vasehus Rideklub sit traditionsrige, årlige juleshow. Dagen startede med et luciaoptog bestående af 30 piger til fods plus enkelte piger på ponyer. Optoget blev ført an af luciabruden, som i år var erstattet af en ”luciabrudgom” – også på pony.

Efter luciaoptoget dukkede en springende julemand op til hest sammen med en nisse. Julemanden havde et par enkelte nedrivninger af bomme, men det vides ikke om det udløste strafpoint til ekvipagen.

Omkring 200 forældre, bedsteforældre og ”hestenørder” havde fundet vej til rideklubben, det gav travlhed i aktivitetsudvalget, som stod for salget af æbleskiver og varm kakao.

Publikum kunne sammen med de varme æbleskiver opleve dressurrytteren Tenna Iben Andreasen, som give opvisning med et flot grand prix program. Efterfølgende kom den lille kvadrille og den store kvadrille med to flotte opvisninger.

Flotte hædersbevisninger

Klubben kårede årets championatvindere: Nummer et i dressur på hest blev Cecilie Skrædderdal og nummer to Mathilde Skrædderdal. I dressur på pony blev Christine Jacobsen nummer et, mens Agnes Richtendorff fik en andenplads. Mathilde Skrædderdal blev både nummer et og to i spring på hest. I spring på pony blev Liv Juhl nummer et og nummer to Cecilie Kolind. I kategorien ‘andet’ vandt Mathilde Skrædderdal endnu en førsteplads i kategorien Military, mens andenpladsen gik til Rikke Arkesteijn i Distanceridning.

Dagen sluttede med et besøg af selveste julemanden i kane. Han havde selvfølgelig godteposer med til alle børn.

I sidste uge havde alle børnene afslutning på rideklubbens mange hold, så nu kan heste og ponyer glæde til en velfortjent juleferie.

Kommentarer