Klejtrup

Jubilæum: 25 år som privatkunderådgiver i Jutlander Bank

Gitte Skals – 25 år i Jutlander Bank. Pressefoto

Privatkunderådgiver Gitte Skals, Ånsbjergvej 13 i Fristrup, kan søndag den 1. november fejre 25 års jubilæum i Jutlander Bank.

Den 58-årige jubilar arbejder i dag i bankens største afdeling, Privatkundeafdelingen på Store Torv i Hobro, men hun kan se tilbage på et langt arbejdsliv, der først og fremmest har udfoldet sig i Klejtrup, hvor hun er født og opvokset.

I år er det således 40 år siden, Gitte Skals begyndte som elev i Andelskassen i Klejtrup, hvorfra hun 15 år senere skiftede til Sparekassen Hobro i samme by. Efter at sparekassen var blevet til Jutlander Bank, blev afdelingen i Klejtrup dog i 2018 lukket, og medarbejderne – heriblandt Gitte Skals – rykkede til Hobro.

Blandt hendes kunder er i dag hovedsageligt privatkunder, men hun servicerer stadig også enkelte mindre erhvervsdrivende, heriblandt landmænd, i Klejtrup og omegn.

Ved siden af sit virke – på deltid – i Jutlander Bank er hun også på 38. år bogholder for det autoværksted, FS Auto, som hendes mand, Finn, driver ved hjemmet på Ånsbjergvej i Fristrup nær Klejtrup.

Aktiv fritid

I sin fritid er Gitte Skals en aktiv kvinde, der løber 5-6 kilometer et par gange om ugen, dyrker trampolinfitness og morgensvømning. Og netop i disse uger gør hun klar til at genoptage vinterbadning i Klejtrups nye friluftsbad – nu med sauna – opført med store tilskud fra Jutlander Fonden Hobro.

Men i sin fritid dyrker jubilaren ikke mindst sin familie. Gitte og Finn Skals har tre døtre, Trine, Nanna og Julie, og foreløbig fire børnebørn i alderen fra 2 måneder til syv år, alle drenge.

Kommentarer