Navnenyt

IT-chef i Viborg Kommune stopper til september

Foto: Viborg Kommune

Erik Sørensen fratræder sin stilling som chef for It- og Digitalisering i Viborg Kommune pr. 1. september 2022.

Efter 40 år i Viborg Kommune heraf 32 år som leder af it-området har It- og digitaliseringschef Erik Sørensen valgt at sige farvel til sin nuværende rolle fra september i år.

”Det har været mange vildt spændende og hektiske år, som jeg har nydt i fulde drag. Men efter 40 år i Viborg Kommune har jeg valgt at drosle ned på arbejdstid og ansvar,” siger Erik Sørensen.

Erik Sørensen vil fortsat have sin gang og sit arbejdsliv på Viborg Rådhus i en funktion, som i øjeblikket er under afklaring.

Tydeligt præg på vigtig opgave

Gennem sine mange år i Viborg Kommune har Erik Sørensen sat sit store præg på en meget vigtig dagsorden, og direktør for Beskæftigelse, Økonomi & Personale, Klaus Christiansen, sender en varm tak til Erik Sørensen for den store indsats.

”Erik har ydet en kæmpe indsats for Viborg Kommune gennem mange år, og selv om jeg er ked af, at Erik har valgt at stoppe i sin nuværende stilling, har jeg fuld forståelse for hans beslutning,” siger Klaus Christiansen.

Erik Sørensens 40 års jubilæum, såvel som hans afslutning som chef, markeres med en samling for inviterede gæster den 12. august.

Kommentarer