Overlund

Houlkærskolen får ny skoleleder

Jens Johansen er ny skoleleder på Houlkærskolen. Fremsendt foto

Allerede 1. december 2020 får Houlkærskolen ny skoleleder. Valget er nemlig faldet på Houlkærskolens nuværende pædagogiske afdelingsleder, Jens Johansen. Han afløser Pernille Bredal Lilliedahl, der er gået på pension.

Jens Johansen har været pædagogisk afdelingsleder siden 2010; først på Sparkær Skole og siden 2018 på Houlkærskolen. Han er uddannet lærer fra Skive Seminarium og har taget en diplomuddannelse i ledelse.

En ”Houlkærmand” ind til benet

Jens Johansen har boet i Houlkær fra 2001 og indtil for cirka tre år siden, hvor børnene startede på ungdomsuddannelser. Nu bor han sammen med sin hustru og deres to børn på 17 og 19 år i midtbyen. Den nye skoleleder har altid været engageret i foreningslivet i Houlkær, som blandt andet fodboldtræner og i de seneste 10 år som formand for Houlkærhallen.

– For mig er det her drømmejobbet. Jeg er Houlkærmand helt ind til benet. Som skoleleder kan jeg bidrage med mit store, lokale kendskab, og jeg vil være skoleleder for hele Houlkær, hvor skolen er et naturligt samlingspunkt for hele området, siger han.

Skolechef i Viborg Kommune, Hasse Valdemar Mortensen, glæder sig til samarbejdet.

– Med Jens får vi en skoleleder, der har en stærk, lokal forankring, og som er optaget af vores arbejde med at få skabt et stærkere, fælles skolevæsen i hele Viborg Kommune. Jeg ser meget frem til at samarbejde med Jens i hans nye rolle på Houlkærskolen, lyder det.

Der var 12 ansøgere til stillingen.

Kommentarer