Navnenyt

Fyrreårsjubilar fejret med royal hilsen

Borgmester Ulrik Wilbek overrakte fortjenstmedalje, blomster og hvide handsker, som Ole kan tage med til Amalienborg, hvis han ønsker at takke dronningen personligt for medaljen. Foto: Viborg Kommune

Ole Andersen fik Dronningens Fortjenstmedalje for 40 års ansættelse ved Viborg Kommune. 

Onsdag den 30. november blev maskinfører Ole Andersen, som sidste år havde 40 års jubilæum ved Viborg Kommune, fejret ved et arrangement på Viborg Rådhus. Jubilaren fik i den forbindelse overrakt Dronningens Fortjenstmedalje af borgmester Ulrik Wilbek (V).

Efter overrækkelsen talte borgmesteren, og Ole Andersens afdelingschef, Kræn Bach Holmberg, gav også jubilaren et par pæne ord med på vejen.

Ole er en glad, opfindsom mand, som elsker den daglige kontakt med borgere, kolleger og vognmænd. Han har prøvet alt fra kloakarbejde til chaufførarbejde, siden han for 40 år siden blev ansat på Materielgården i Ørum i det gamle Tjele Kommune, som nu er en del af Park og Vej i Viborg Kommune.

Nu arbejder han mest som maskinfører, og her om vinteren er det blandt andre Ole, der er med til at sikre, at I kan køre sikkert rundt i kommunen, når der er sne og frost på vejene. Det er nemlig ham, der sørger for, at lastbiler og traktorer bliver læsset med salt og sand i vinterperioden.

 

Kommentarer