Hammershøj

Fuldt hus hos Lisette

Lisette Madsen har trods en fuldt booket kalender haft til at opgradere sine færdigheder med ikke mindre end 20 kurser i det forløbne år Arkvifoto

Frisør Just More tilbyder det hele: klipning, skønhedsbehandlinger, hygge og snak. Det trak folk til lige fra dag ét, og indehaver Lisette Madsen ser tilbage på et første år, som gik over al forventning.

Den 1. april er det et år siden ”Frisør Just More” slog dørene op i Hammershøj. For indehaver Lisette Madsen (32) var salonen springet ud i en tilværelse som selvstændig. Efter en årrække som ansat i saloner i Aarhus, Viborg og Randers og med uddannelser som frisør, kosmetolog og fodplejer var ballasten i orden. Men derfor var det alligevel med sommerfugle i maven, at hun startede op for sig selv. Her et år efter ser hun dog tilbage på en flyvende start.

– Jeg begyndte med en fuldt booket kalender, men regnede jo ikke med, at det kunne vare ved. Jeg tænkte: Gad vide, hvornår der bliver stille? I udgangspunktet havde jeg regnet med et par år til at finde lokalt fodfæste. Men der blev ikke stille. Kalenderen er stadig fuldt booket, smiler Lisette Madsen.

Hun sætter stor pris på den digitale booking, der sparer hende for at smide alt, hvad hun har i hænderne flere gange i timen, for at tage telefonen.

Konceptet hos Frisør Just More er netop, at her kan man få ordnet mere end håret. ”Klinikken” der holder til under samme tag tilbyder fod- og ansigtsbehandlinger samt voks, massage og neglebehandlinger. Opgaverne har fordelt sig ligeligt på salon og klinik, fortæller Lisette Madsen, der har haft kunder til samtlige tilbud, det første år.

Tæt pakket med aktivitet

Eneste problem nu er pladsen i lokalerne ud til Randersvej ved siden af Hammershøj Apotek. Med flere behandlinger i gang på samme tid og kunder, der ofte medbringer venner og familiemedlemmer er pladsen ofte lige det trangeste. Hyggeligt, synes Lisette Madsen, men hun kunne godt bruge et par kvadratmeter mere.

– Jeg gjorde lige fra starten meget ud af, at her skulle være hyggeligt – ikke noget med sort, hvidt og sølv. Jeg ville have varme farver og en salon, der indbød til hygge. Jeg kan godt lide fulde huse og snak. Når det er sagt, så er hver kvadratcentimeter efterhånden brugt, og derfor bliver det svært at finde plads til mit nye tilbud: make up. Jeg ved ikke rigtigt, hvor jeg skal stille det hele, forklarer Lisette Madsen med skævt smil.

Alligevel regner hun med at sætte make up på programmet. Det er efterspurgt af mange kunder, og Lisette Madsen, der det seneste år har taget ikke mindre end 20 kurser, for at blive opdateret på sine mange tilbud, har mod på og lyst til mere. Med et smil og lidt fleksibilitet lader det meste sig gøre, er hendes erfaring.

Lørdag den 1. april fejrer Lisette Madsen sit første år med Frisør Just More. Her vil der være lejlighed til noget så sjældent som at opleve Lisette uden saks eller andre redskaber i hånden. Fra klokken 10.00-14.00 tager hun sig tid til snakke og drikke en kop kaffe med alle, der kigger forbi. Fødselsdagen fejres også med rabat på behandlingerne goodiebags til de første 30, der booker tid i april.

Kommentarer