Navnenyt

Fra praktikant til erhvervskundechef på bare fem år

Mads Meldgaard Schmidt er nyudnævnt erhvervskundechef i Sparekassen Kronjylland i Viborg. En af hans første opgaver i dén rolle bliver at udvide erhvervsteamet. Pressefoto

I starten af 2018 gik Mads Meldgaard Schmidt ind ad døren til Sparekassen Kronjylland i Viborg som finansøkonom, der skulle i praktik i tre måneder. Siden har hans karriere taget fart. Først blev han rådgiver, og for nylig blev han udnævnt som erhvervskundechef. Alt sammen i afdelingen i Viborg.

–  Jeg holder utrolig meget af at rådgive erhvervskunder. Selv inden for samme branche er virksomhederne og deres forretningsmodeller meget forskellige, og det tiltaler mig. Jeg synes, det er vildt spændende at møde erhvervskunderne, sætte mig ind i, hvad der driver dem, høre, hvor, de er på vej hen – og at være behjælpelig med, at det kan ske, fortæller den 29-årige erhvervskundechef, der startede i sin nye rolle 1. oktober.

Opruster på erhverv

– Med udnævnelsen af Mads Meldgaard Schmidt som erhvervskundechef ønsker vi at skrue endnu mere op for erhvervsrådgivningen i Viborg og omegn, fortæller Ole Lauge Jensen, der er afdelingsdirektør i Viborg.

Ole har for nylig overtaget afdelingsdirektørposten efter Ingelise Vestergaard, da hun ønskede i stedet at blive erhvervsrådgiver i afdelingen. Hendes kompetencer har man altså fortsat i erhvervsteamet.

– Vi er faktisk lige nu på udkig efter endnu en erhvervsrådgiver til afdelingen, så det er et solidt erhvervshold, vi er ved at have os i Viborg. Vi oplever en meget stor interesse for den lokale erhvervsrådgivning, og det er et behov, vi lytter til, fortæller Ole Lauge Jensen.

 

Kommentarer