Kultur

Foredrag i Torvecaféen i Hammershøj fredag: Rejsen til Alaska

Flemming Kammersgård på vej til Alaska. Privatfoto

I morgen fredag inviteres igen til fredagscafé i Torvehallen Hammershøj. Denne gang med et spændende billedforedrag om familien Kammersgårds rejse til Alaska i 2019.

HAMMERSHØJ – Flemming Kammersgård har rejst mange steder i verden, og blandt andet besluttede han for mange år siden, at han ville besøge amerikanske stater.

– I 2019 havde jeg besøgt 49 af de 50 stater i USA og manglede kun Alaska. Der rejste vi til i år, så nu er hele pladen fuld, fortæller Flemming Kammersgård, som tog rejsen i selskab med sin hustru, bror og svigerinde, der også gerne ville opleve Alaska.

Rejsen foregik i bil fra Seattle i det nordlige USA gennem Canada til Alaska og hele vejen tilbage igen ad en anden rute gennem den Canadiske del af Rocky Mountains.

– Det blev en tur på godt 12000 kilometer gennem Canadas uendelige skovområder og Alaskas fantastiske natur med bjerge, gletchere og guldgraverbyer med mere, fortæller Flemming Kammersgård og fortsætter:

– På tilbagevejen kørte vi gennem nogle af Canada smukkeste bjergområder i Rocky Mountains, blandt andet en af verdens smukkeste vejstrækninger, Icefield Parkway i Jasper National Park.

Oplevelserne kan man høre meget mere om i morgen fredag klokken 14, hvor Flemming Kammersgård gæster fredagscafeen i Torvehallen. Her vil han i ord og billeder fortælle om den spektakulære rejse.

Alle er velkomne, og tilmelding er ikke nødvendig.

 

Kommentarer