Debat og politik

Folketingspolitiker debatterer med Danmarks Naturfredningsforening

Viborg Bibliotek inviterer til debat om skismaet mellem økonomisk vækst og vild natur. Grafik: Viborg Bibliotek

Vild natur og økonomisk vækst er på dagsordenen, når miljøordfører og medlem af Folketinget for Socialdemokratiet, Anne Paulin, og formand for Danmarks Naturfredningsforening Viborg, Jens Frydendal, mødes til en frirumsdebat på Hovedbiblioteket i Viborg mandag den 8. maj klokken 16.30 til 18.00.

Debatten stiller skarpt på, om man både kan have økonomisk vækst og samtidig tage hensyn til biodiversitet og vild natur. Og hvordan bør borgere og politikere fremadrettet agere for at passe på Danmarks natur og miljø?

Uenighed skaber refleksion

I Frirumsdebatten trækker parterne konfliktens fronter op og tør være uenige. Til gengæld søger debattørerne gerne tvivlen og dilemmaerne og prøver via refleksion at finde initiativer for det fælles bedste. Frirumsdebatten udfordrer de traditionelle rammer for debat og styrker den demokratiske samtale. Alle i publikum er også velkommen til at dele synspunkter, kommentere og komme med løsningsforslag.

Debatten finder sted på Hovedbiblioteket i Viborg mandag den 8.  maj klokken 16.30. Ordstyrer på debatten er debatpilot Mikkel Stausbøll fra Viborg Bibliotekerne.

Alle er velkomne, og der er fri entré, men tilmelding er nødvendig på viborgbib.dk

Kommentarer