112

Efter undersøgelser i Vejrumbrotragedien: Politiets konklusion er den samme

Kvinden og hendes to døtre blev fundet døde i hjemmet på Østervangsvej i Vejrumbro forrige søndag. Foto: Presse-fotos.dk

I sagen, hvor en kvinde og hendes to døtre blev fundet døde i deres hjem i Vejrumbro søndag den 22. januar, peger efterforskningen fortsat på, at der ikke har været andre end de tre involveret i forbindelse med dødsfaldene. Det meddeler Midt og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse onsdag.

Forrige søndag blev en 49-årig kvinde og hendes to døtre på 11 og 14 år fundet døde i et hus på Østervangsvej i Vejrumbro. Midt- og Vestjyllands Politi var talstærkt til stede hele dagen for at undersøge omstændighederne for den tragiske begivenhed.

Undersøgelserne fortsatte de følgende dage på adressen og i nærområdet, hvor man blandt andet gennemsøgte en lille sø for at sikre eventuelle spor i efterforskningen.

I dag onsdag meddelte Midt- og Vestjyllands Politi, at man nu har afsluttet undersøgelserne på stedet.

Det fremgår også, at man fortsat afventer svar på de sidste kriminaltekniske og retsmedicinske undersøgelser i forbindelse med dødsfaldene. Dog peger alt i politiets efterforskning fortsat på, at kvinden har slået de to børn ihjel for derefter at tage livet af sig selv, lyder det i pressemeddelelsen.

Af hensyn til de pårørende, ønsker Midt- og Vestjyllands Politi ikke oplyse yderligere om sagen.

Kommentarer