Ørum

Byvandring med indvielse af projekter i Ørum

På lørdag er der byvandring rundt i Ørum, hvor man kan se resultaterne af arbejdet med byforskønnelse og udvikling i byen. Turen slutter med, at borgmester Ulrik Wilbek officielt vil indvie Ørum Torv og alle de andre projekter. Foto: Henrik Christensen, H.C.Fritidsfotograf

På lørdag 28. august inviterer beboerforeningen og styregruppen bag en række udviklingsprojekter i Ørum nu byens borgere til en dag med indvielse af de afsluttede projekter.

Selvom coronaen sidste år i lange perioder lukkede landet helt ned, så har de ikke ligget på den lade side i Ørum, hvor flere store og små projekter som led i byudviklingsplanen er blevet gennemført. På lørdag inviteres byens borgere til en byvandring, hvor mange af de nu afsluttede projekter vil blive besigtiget og senere behørigt indviet

Arrangementet starter ved Tjelecenteret klokken 10.00, hvor den elektriske måltavle, som Foulum IF satte op i sidste uge, vises frem sammen med den nye legeplads ved siden af centeret. Og selvom det måske er tidligt på dagen til den slags, så vil brugsen dele is ud til børnene.

Herfra går turen videre til branddammen, som er blevet sat flot i stand, og der er anlagt en sti hele vejen rundt; et projekt landsbypedellerne har stået i spidsen for.

Her kan man nyde en kop kaffe og kage, mens Landsbypedellerne fortæller om de projekter man arbejder med.

Efter start ved Tjelecenteret, går turen ud til brandammen vest for Ørum. Her har Landsbypedellerne gennem et par år knoklet med at få sat skik på området, og det er der kommet et rigtigt flot resultat ud af. Senest er der også anlagt sti, og der kommer bord-bænkesæt. Foto: Henrik Christensen, H.C.Fritidsfotograf

Klokken 11.45 fortsætter arrangementet ved Ørum Torv, der har gennemgået en større renovering og forskønnelse med blandt andet små læskure, bænke og blomsterkummer. Her er Borgmester Ulrik Wilbek inviteret til at holde åbningstalen og stå for den officielle indvielse af torvet og de andre projekter. Foruden borgmesteren har man også inviteret nogle af de medarbejdere fra Viborg Kommune, som har medvirket i arbejdet med projekterne.

Resten af dagen foregår på torvet, hvor borgerne sammen kan fejre, de mange flotte resultater, man har opnået ved fælles indsats.

Der bliver skruet yderligere op for den gode stemning klokken 13, hvor Jesper Domdal og sangerinden Camilla leverer musikalsk underholdning.

Samtidig sælger Ørum Beboerforening grillpølser og forfriskninger, så alle ingredienser er på plads til en herlig eftermiddag på byens nye, flotte torv.

 

Kommentarer