Erhverv

Business Viborg holdt generalforsamling med diskussionsøvelser

Foto: Business Viborg

Business Viborgs årlige generalforsamling blev afholdt den 28. marts 2023 med over 100 deltagere.

Eftermiddagen startede med et spændende oplæg fra Mikael Vest, der fortalte, hvordan virksomheder laver en vinderstrategi.

Ifølge Mikael Vest er nogle af de ting, der kræves for at have en vinderstrategi, at virksomhederne følger med de forandringer, der sker i verden. Om virksomhederne har en strategi for, hvordan de vil se ud om tre år, og hvilke tiltag der er nødvendige for at nå dertil.

Generalforsamling

Efterfølgende bød formand for Business Viborg Martin Pedersen velkommen til generalforsamlingen. Martin fortalte om de mange aktiviteter, der er gang i hos os. Eksempelvis Energibevægelsen, Metalklyngen, Start Up Green, netværksaktiviteter og meget andet. Martin præsenterede også det stærke team, der står bag Business Viborg.

Diskussionsøvelser

Som noget nyt i år havde deltagerne en lille diskussionsøvelse ved bordene. Her skulle hvert bord drøfte, hvad Business Viborg gør godt, hvad foreningen kan blive bedre til, og hvordan medlemmerne får mere ud af deres medlemskab.

Følgende bestyrelsesmedlemmer var på valg og blev genvalgt uden modkandidater: Henrik Lund, Lund Byggefirma, Tobias Ejlskov, Ejlskov Design, Karsten Lindberg, Viborg Ingeniørerne A/S, samt Adrian Tresogolavic, Mercantec.

 

Kommentarer