Vammen

Vammen indviede sit nye madpakkehus

Se billedserie Tvillingerne Martin og Peter Givskov Jensen havde fået æren af at klippe snoren ved indvielsen af madpakkehuset. Det klarede de flot med lidt hjælp fra storebror David. Fremsendt foto

Torsdag den 12. september havde Søgruppen i Vammen inviteret til indvielse af et helt nyt og flot madpakkehus på Det Rekreative Område ned til Tjele Langsø.

Det var en kold og blæsende dag, men regnen holdt heldigvis pause netop på det tidspunkt, hvor Søgruppen havde inviteret til indvielse af madpakkehuset torsdag i sidste uge. Omkring 25 vammen-borgere trodsede kulden og troppede op for at fejre byens nye udflugtssted.

– Antallet var såmænd meget passende, for så kunne vi næsten allesammen komme i læ for vinden, fortæller Annette Kromann, som er med i søgruppen, et underudvalg under borgerforeningen, som har ansvaret for Det Rekreative Område og aktiviteter omkring søen.

Indvielsen blev behørigt indledt med en tale af Evald Skaarup, ligeledes medlem af Søgruppen, hvorefter tvillingerne Martin og Peter Givskov Jensen med lidt assistance af storebror David klippede snoren.

Herefter var der hygge med snacks og forfriskning.

Det har taget over et år at nå hertil, hvor madpakkehuset endeligt kunne indvies, fortæller Annette Kromann til Landsbyerne.

– Der skulle søges tilladelser fra hos kommunen, og vi skulle finde ud af hvor og hvordan vi kunne søge midler til projektet, men nu står huset her, og vi er rigtigt stolte af det flotte resultat, smiler hun.

Madpakkehuset har også fået to nye, flotte borde-bænkesæt, som også blev indviet med forfriskninger og snacks til de fremmødte. Fremsendt foto

Udover huset har man også fået to borde-bænkesæt og to kanoer, begge dele var med i projektet, som man søgte penge til hos henholdsvis Friluftsrådet og Nordea Fonden

– Men hele projektet kunne ikke lade sig gøre uden de penge, som vi har fået af en lang række sponsorer og en masse frivillig arbejdskraft, fastslår Annette Kromann med denne opfordring:

– Nu er det bare at komme og bruge det dejlige område. Og tag madpakken med – regn og vind er ikke nogen undskyldning længere!

Evald Skaarup (blå jakke) fra Søgruppen holdt en lille tale, inden snoren blev klippet. I forgrunden ses de to flotte kanoer, man har fået som en del af projektet. Fremsendt foto

Kommentarer