Rødding

Brugsuddeleren i Rødding opsagt

LokalBrugsen i Rødding leder efter en ny uddeler. Arkivfoto

Manglende omsætning og uenighed om de fremtidige planer for LokalBrugsen i Rødding har fået bestyrelsen til at opsige samarbejdet med uddeleren.

Lokalbrugsen i Rødding er på udkig efter en ny uddeler. Vibeke Zimmermann, der har stået i spidsen for brugsen de sidste fire år, er opsagt.

Det oplyser bestyrelsen i en infomail. I mailen hedder det, at det ikke har været muligt for Vibeke Zimmermann at opnå de økonomiske mål, som er nødvendige for brugsens fremtidige drift, og at hun og bestyrelsen ikke har været enige om den fremtidige plan for butikken.

– Med en omsætning på 9 millioner er det nødvendigt at holde omkostningerne i stram snor. Det har det knebet med. Som bestyrelse er vores opgave at sikre, at der også i fremtiden er en dagligvarebutik i Rødding. Derfor har vi valgt at gøre, som vi har gjort, fortæller bestyrelsesformand Martin Nielsen.

Blandt bestyrelsens fokuspunkter er øget synlighed, deltagelse i det lokale liv og et varesortiment, der passer til den aktuelle efterspørgsel. Håbet er at finde en uddeler, der vil arbejde i forlængelse af disse fokuspunkter, og som er købmand med stort K, fortæller formanden.

– Vi vil gerne op over de 10 millioner i omsætning. Men det er ikke det vigtigste. Det vigtigste er en bæredygtig drift, så brugsen er sikret fremover, understreger Martin Nielsen.

Indtil der ansættes en ny uddeler, har bestyrelsen ansat Pernille Schäfler, som har været ansat samme sted de seneste to år, til at lede den daglige drift af butikken.

Kommentarer