Ørum

Ørum fik indviet byens mange, nye perler

Viborgs borgmester, Ulrik Wilbek, holdt tale ved indvielsen af Ørum Torv. Et projekt, der har høstet mange roser ikke mindst på grund af det store, lokale engagement, der er lagt i arbejdet. Fremsendt foto

Politikere, kommunale medarbejdere og lokale borgere mødte talstærkt op, da Ørum i lørdags holdt indvielse af en række projekter, man har arbejdet med og fået afsluttet inden for det seneste år.

Lørdag formiddag kunne Ørum endelig indvie resultaterne af et flerårigt arbejde med forskønnelse af byen. Og mange lokale borgere, en håndfuld lokale politikere foruden kommunalfolk, der på den ene eller anden måde, har været inde over projekterne, troppede op til en byvandring, der startede ved Tjelecenteret, hvor den nye legeplads skulle indvies.

Her holdt David Croft, medlem af styregruppen for det overordnede byudviklingsprojekt, en tale, hvor han takkede kommunen, styregruppen med flere for opbakning og økonomisk støtte til alle tre projekter, der skulle indvies denne dag.

Christian Børsting, ligeledes fra styregruppen, holdt også tale, hvor han fortalte om arbejdet med at etablere den nye legeplads ved Tjelecenteret.

Ved legepladsen havde Dagli’Brugsen sponsoreret is til børnene. Dem var der dog ikke så mange af, så der blev også is til de voksne.

Flere lokale politikere var mødt op til indvielserne i Ørum. Her ses midt i billedet Lone og Christian Langballe (DF) og Johannes Vesterby (V). Fremsendt foto

Flere lokale politikere, Johannes Vesterby (V), Lone og Christian Langballe (DF), Birthe Harritz (S) og Jakob Harritz (V) var mødt op til indvielsen ved Tjelecenteret, og de tog også med på den lille gåtur ud til branddammen, som også skulle indvies efter en omfattende renovering.

– Det er dejligt, at så mange lokale politikerne mødte op og tilmed tog turen fra Tjelecenteret og videre til Branddammen, siger Gitta Hedegaard, formand for Beboerforeningen, som har været primus motor på hele byudviklingsprojektet.

Ved branddammen fortalte David Croft fortalte om projektet med at få branddammen sat i god stand, så den nu er endnu et fint, lokalt udflugtsmål, som blandt andre dagplejerne ynder at besøge.

Styregruppen for Ørum Torv-projektet fortalte om processen med at nå frem til det resultat, man lørdag indviede med en hyggelig folkefest. Fremsendt foto

Herefter gik turen videre til Ørum Torv, hvor borgmester Ulrik Wilbek ventede, og hvor endnu flere af byens borgere var mødt frem.

– Ulrik holdt en god og meget informativ tale, fortæller Gitta Hedegaard.

Efter borgmesteren holdt Jørgen Winter Øster fra Styregruppen en tale, hvor han berettede om forløbet vedrørende renoveringen af Ørum Torv.

Efter den officielle indvielse af torvet var der ‘fri leg’, hvor folk hyggede sig med grillpølser,  fadøl og levende musik.

– Det var alt i alt en hyggelig dag, som blev afviklet i en hyggelig atmosfære, hvor der var tid til hygge, snak og lidt godt til maven, lyder det fra Gitta Hedegaard.

Der var fint opbud af lokale borgere til indvielsen af Ørum Torv lørdag eftermiddag. Fremsendt foto

Kommentarer