Løvel

Løvel Helse & Fodklinik fejrer fem års fødselsdag med gode tilbud

Lone Kjærsgård kan om et par uger fejre fem års jubilæum i klinikken, som de seneste to år har ligget i Løvel. Bagved kan man se billeder af de 15 behandlere, som ud over Lone selv, er tilknyttet klinikken. Privatfoto

Om få uger fejrer Løvel Helse & Fodklink fødselsdag i de hyggelige rammer på gården i Løvel. Efter et par flytninger har klinikken fundet det helt rigtige sted, der passer perfekt til klinikkens mange tilbud og nyskabelser.

Tilbage i 2017 startede Lone Kjærsgård op i oktober måned i små lokaler i Højslev ved Skive. Dengang var de tre, der var gået sammen om at starte med behandling indenfor zoneterapi, akupunktur, fodpleje og massage.

Der gik ikke længe, før der var behov for mere plads. I 2019 flyttede klinikken i større lokaler på 220 kvadratmeter nede i midtbyen af Højslev. Nu var der tilknyttet 12 behandlere, og der blev udvidet med kosmetologi, kranie sakral terapi med samt yoga om aftenen.

I efteråret 2020, midt i coronatiden, flyttede klinikken til Løvel, og skiftede navn til Løvel Helse & Fodklinik. Selvom det var en udfordrende tid, så kom klinikken godt igennem og har i dag af 16 behandlere samt en deltidsansat på bogføringsopgaver/kontor tilknyttet.

Nye tiltag

Siden har LOF i Viborg lejet sig ind i lokaler til Bevægelse & Træning, Yoga og Babystimulastik, og hele seks hold er aktive formiddag, eftermiddag og aften ugen igennem, fortæller Lone Kjærsgård, som også har sat andre skibe i søen.

– Her i forsommeren startede vi en lille gårdbutik op, ‘Gyngkærgård Godt & Grønt’, hvor vi handler med grøntsager fra egen avl, hjemmelavede marmelader og surt-syltede gode sager, fortæller hun. 

Webshop på vej

Klinikken er også på vej med webshoppen ‘GodtTilDig.dk’, som Lone Kjærsgård forventer at gå i luften med senest 1. januar  2023. 

– Vi har en deltidsansat til at løfte opgaven med køb/salg og pakning af varer, der sendes over hele Danmark. Varerne kan også købes direkte i klinikken. Webshoppen vil forhandle gode brands til fornuftig lav pris, så alle kan være med, siger Lone Kjærsgård.

Løvel Helse og Fodklinik har et stort udvalg af forskellige wellnessprodukter samt brugskunst med mere, som i dag sælges fra klinikken. Men fra nytår kan de også købes på en ny webshop, som er undervejs. Privatfoto

Fem års jubilæum

Siden starten i Højslev for fem år siden er der således sket meget i klinikken, som foruden de mange nye kunder også har holdt  fast i de gamle.

– Jeg er stadig dybt taknemmelig for alle de dejlige mennesker, der tager turen fra Højslev-Skive kanten her til Løvel; kunder der stabilt har støttet os gennem de første tre år i Højslev; det er overvældende de fortsætter nu i betragtning af, at benzinpriserne tager himmelflugt, og folk er i chok over deres forbrugsregninger, fortæller Lone Kjærsgård og tilføjer:

– Vi bestræber os på, at vi i 2023 ikke skal ændre priser. Vores niveau på behandlinger er de samme fra 2020 til 2022 uanset, at der har været corona og nu energikrise. Og det fortsætter vi med.

Ifølge Lone Kjærsgård, så er der ikke flere tiltag i støbeskeen. Nu vil hun i stedet pleje og værne om de ting, der er søsat og læne sig godt op af nogle meget kompetente og dygtige medarbejdere og kollegaer. 

– Uden en god personalestab og meget trofaste kunder, havde jeg ikke kunnet drive virksomheden til det, den er i dag. Jeg er yderst taknemmelig for, at alt er lykkedes til trods for en del bump på vejen de sidste par år, slutter hun.

I anledning af fem års fødselsdagen, så er der en masse gode tilbud i uge 43, som kan ses på Løvel Helse & Fodkliniks facebookside.

Kommentarer