Viborg By

Karin Svendsen ny skoleleder på Vestervang Skole

Karin Svendsen. Foto: Viborg Kommune

Fra den 1. april 2023 hedder skolelederen Karin Svendsen på Vestervang Skole i Viborg. Med ansættelsen er den samlede skoleledelse i Viborg Kommune komplet. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse fredag.

Karin Svendsen kommer fra en stilling som skoleleder på Nr. Felding Skole og Børnehus i Holstebro, hvor hun har været leder siden 2017. Hun har arbejdet i Holstebro Kommune i 20 år. Hun er uddannet lærer ved Nørre Nissum Seminarium i 2007 og har en diplomuddannelse i ledelse.

Karin Svendsen er samtidig formand for Skolelederforeningen i Holstebro Kommune, og hun har derfor erfaring med samarbejde på et bredere organisationsniveau.

– Jeg glæder mig at til at arbejde på en byskole med stor diversitet, da det betyder meget for mig, at vores folkeskole afspejler det samfund, vi lever i. Jeg ser også frem til at samarbejde med en kompetent ledergruppe og en stor og forskelligartet medarbejdergruppe, siger Karin Svendsen, kommende skoleleder på Vestervang Skole.

Vestervang Skole er den sidste i rækken af ansættelser af skoleledere i Viborg Kommune. Når Karin Svendsen tiltræder, er alle skolelederstillinger i kommunen besat.

Skoleleder med bred erfaring

Skolechefen glæder sig til samarbejdet med den nye skoleleder.

– Vi får med Karin Svendsen en skoleleder med stærk og alsidig ledelseserfaring fra både det almene og det specialiserede område. Hun kan derfor bidrage med sine alsidige kompetencer til at videreudvikle vores fælles skolevæsen, men først og fremmest være en nærværende leder for børn, personale og forældre på Vestervang Skole. Vi glæder os til samarbejdet, siger Hasse Valdemar Mortensen.

Privat bor Karin Svendsen i Holstebro sammen med Martin.

Karin Svendsen overtager ledelsen efter Mikael Bugge Andreasen, der skiftede til Hornslet Skole i Syddjurs Kommune.

 

Kommentarer