Hammershøj

Hammershøj Skole får ny leder fra 1. marts

1. marts begynder Anne Vindberg-Larsen som skoleleder på Hammershøj Skole. Fremsendt foto

Det bliver en stærk og energisk leder, der overtager ansvaret på Hammershøj Skole, når Anne Vindberg-Larsen begynder som skoleleder den 1. marts 2023.

Anne Vindberg-Larsen er uddannet lærer fra Skive og Aarhus Seminarium og har undervist siden 2005 på blandt andet Vestervangskolen og Nørrevangskolen i Randers. I 2018 blev hun ansat på Bakkegårdsskolen i Aarhus, hvor hun har fungeret som udskolingsleder, viceskoleleder og senest som konstitueret skoleleder.

En af de første opgaver, Anne Vindberg-Larsen står overfor som ny skoleleder, er at være med til at sætte rammerne for det nye skolefællesskab med Ørum Skole.

– Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Anne som ny skoleleder på Hammershøj Skole. Hun bliver med sine kompetencer og sit engagement en vigtig medspiller i udvikling af samarbejdet i skolefællesskabet med Ørum Skole. Samtidig er hun også den rette til, sammen med personale og forældre, at fortsætte det gode arbejde, der allerede er i gang på skolen, siger Hasse Valdemar Mortensen, skolechef i Viborg Kommune.

Erfaren leder

Anne Vindberg-Larsen har været leder i 5 år og har en diplomuddannelse i ledelse fra VIA University College. Hun glæder sig til at sit nye job.

– Ud over at blive en del af et stærkt skolevæsen, ser jeg særligt frem til det nye samarbejde omkring skolefællesskabet med Ørum Skole. Her skal vi stille skarpt på lokale muligheder, god praksis og hvordan vi gør den fælles, siger Anne Vindberg-Larsen, kommende skoleleder på Hammershøj Skole og fortsætter:

– Jeg ser forskellighed og mangfoldighed som en styrke, og jo bedre vi bliver til at inkludere elever på tværs med vores fælles indsatser, vision og fokus, jo mere kan vi forbedre arbejdsmiljøet for både personalet og eleverne.

Anne Vindberg-Larsen er 40 år og bor i Randers med sin mand Brian og fire børn.

Kommentarer