Ørum

Bedre behandlingstilbud går hånd i hånd med byforskønnelse i Ørum

Bygningen, som var Sonnesens privatbolig ved siden af butikken på Østergade 32 i Ørum, er i øjeblikket ved at blive renoveret. Indenfor kommer lokalerne til at huse Ørum Fysioterapi og Trænings behandlingsafsnit. Udenfor bringes bygningen tilbage til fordums storhed, lover entreprenør, Kim Pedersen, AK Total. Fremsendt foto

Ørumborgerne har i flere måneder kunne følge med i, at håndværkere har rumsteret på adressen Østergade 32A. Naboen, Ørum Fysioterapi & Træningscenter ved Rene Høberg Pedersen, og entreprenørfirmaet AK Total ved Kim Pedersen er gået sammen om at skabe nyt liv i hele Sonnesens gamle ejendom. På torsdag inviterer Rene Høberg Pedersen til en info-aften, for at fortælle mere om, hvad der skal ske.

Indehaver af Ørum Fysioterapi & Træningscenter, Rene Høberg Pedersen, har i lang tid gået og sukket efter mere plads og bedre faciliteter til sine klienter. I samarbejde med AK Total, Ørum, har han fundet løsningen, der samtidig bidrager til et smukkere bybillede.

En mere eller mindre tilfældig snak mellem de to førte til, at de to selvstændige erhvervsdrivende gjorde fælles sag, da ejendommen Østergade 32 A og B blev sat til salg.

I april overtog Kim Pedersen bygningerne og gik hen over sommeren i gang med at renovere. Efterhånden som det skrider frem vil Rene Høberg Pedersen flytte sin klinik og træningscenter i større og opdaterede omgivelser.

– Det kommer til at foregå i nogle steps. Lige nu er den gamle privatbolig ved at blive renoveret, her flytter behandlingsafsnittet hen, fortæller Rene Høberg Pedersen.

Til januar flytter han midlertidigt træningscenteret over til naboen, Sundgaards Hus, hvor han har lejet et lokale til at huse denne facilitet, mens det gamle renoveres.

Bagved bygningerne er nogle gamle garager revet ned for at give plads til flere p-pladser.

Bygninger tilbage til fordums storhed

Mens Rene Høberg Pedersen glæder sig til nogle tidssvarende rammer for klinikken og træningscenteret, glæder Kim Pedersen sig over at bringe de gamle bygninger tilbage til ære og værdighed.

– Jeg syntes, at bygningerne længe har set træls ud i bybilledet, så jeg glæder mig til at føre dem tilbage til den stand, de fremstod i, dengang Sonnesen ejede dem, fortæller han.

Sundhedshus i Ørum

I de nye rammer vil Ørum Fysioterapi og Træning vil få selskab af fodterapeut Ellen Villset, som også flytter ind, når de nyrenoverede står klar.

– Tanken er, at klinikken gerne skulle blive et sundhedshus med flere forskellige behandlingstilbud. Derfor søger vi også andre behandlere, som kan se sig selv i et fællesskab med andre kolleger indenfor sundhedssektoren, fortæller Rene Høberg Pedersen.

På torsdag afholdes Åbent Hus i lokalerne, hvor man kan høre mere om planerne for ØrumFysioterapi og Træning.

Kommentarer