Debat og politik

“Arrogance, selvfedme og manglende respekt for skatteborgernes penge”

Bent Kiertzner. Privatfoto

Debatindlæg af Bent Kiertzner, Bigum Huse 4, 8830  Tjele

At læse Jyllands Posten forleden, hvor fungerende borgmester Mads Panny bliver interviewet om regeringens manglende accept af at inkludere Viborgs stort anlagte ’’Energipark’ ved Tjele i planlægningen af fremtidige energiparker, bekræfter en gang for alle ingredienser i denne cocktail som Viborg Kommune og  byråd nu igen serverer: Magtbrynde, stupiditet, arrogance, selvfedme og manglende respekt for skatteborgernes penge.

Forhistorien er, at en meget mindre energipark samme steds tidligere blev underkendt af såvel Planklagenævnet som Miljøklagenævnet med blandt andet begrundelse af nærheden af Natura 2000. I stedet for da at holde sig det efterretteligt barsler Viborg især med kraft af Ulrik Wilbek med et projekt,  der er mangedoblet !!  Man lader magt gå for ret.  Lader helt hånt om klagenævnenes afgørelser.

Begrundelsen for den fornyede afvisning – som nu begrundet af minister Louise Schack Elholm – er stadig hensynet til Natura 2000 og taigasædgæssene.

Fungerende borgmester Mads Panny klager nu i JP over, at man er meget langt i planlægningen, og det er uforståeligt, at denne afgørelse er faldet. Ja tænk bare, man klør på med et mangedoblet projekt, efter man er blevet underkendt i to instanser, og så er det da helt uforståeligt,  at man nu igen bliver underkendt.

Men det ender ikke her. Mads Panny fortsætter med at udtale til JP, at arbejdet med projektet fortsætter og ellers vil man forsøge at få det på igen i 2024 eller 2025. Sikket et arrogant svineri med skatteydernes penge. Ærgerligt, at der ikke er en voksen til stede. Kunne pengene ikke være bedre brugt på ældre eller vort skolevæsen? Mads Panny er da vist socialdemokrat ?

Maude gik op og lagde sig med migræne den 19. september. Jeg gad vide, om der allerede da var kommet en forhånds tilkendegivelse af Louise Schack Elholms beslutning.

 

Kommentarer