Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Om livets essens – kvinders kraft – og historiens dybeste rødder

Afholdes 16. november kl. 19:00 - 21:00

Om livets essens – kvinders kraft – og historiens dybeste (glemte?) rødder.

Spirituelt medie og underviser har skrevet om livets store spørgsmål og dybe spirituelle budskaber i en tid, hvor det feminines kraft og visdom fødes til stor genkomst på jorden og fortællingen tager sit udgangspunkt i renæssancen – et ord, der netop betyder: genfødsel.

Kom og hør forfatter Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen fortælle om bøgernes dybe spirituelle budskaber, deres aktualitet i menneskehedens nuværende tilstand, og om hele processen med at være kanal for dem.
En læser skriver: “en fortælling, hvor man skal være mere end almindeligt lukket, for ikke at være berørt på mange dybe planer, når sidste side nås.
Livets store spørgsmål har fået en ny tur i refleksions-centrifugen her hos mig.

På det ikke tankemæssige plan mærker jeg, at fortællingens energi arbejder i mig og bringer mig i kontakt med et dybere niveau af mig selv og min rolle i livets store fortælling. Ikke mindst med min feminine kraft og visdom, som er et centralt tema hele fortællingen igennem, og som vi nu og her trænger til at få nyt lys på i forbindelse med genkomsten af den feminine energi på Jorden. Læs hele anmeldelsen på forfatterens

webside: www.dorthe-l-thomsen.dk

Entré: 125 kr

Tid

Dato:
16. november
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Borgerhuset Stationen
Ll. Sct. Hans Gade 7
Viborg, 8800 Denmark
+ Google Maps

Alle arrangementer