Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fred i dig – fred i verden

Afholdes 15. november kl. 19:00 - 21:00

Verden har brug for fred – men for at skabe fred i verden skal vi først skabe fred i os. Her får du lejlighed til at give slip på din rygsæk, så freden og lyset får plads. Når vi højner freden og lyset i os, så højner vi freden og lyset omkring os.

Kom og oplev Viborgs nye kraftcenter. Kildevældet der løber under centret renser, healer og giver støtte, klarhed, styrke og mod. I healingsmeditationen kan du fx fokusere på at mærke din krop, at give slip og lade dig rense, og at åbne op for læring og indsigter.

Ulla guider jer kort ind i healingsmeditationen, og så fordyber du dig på egen hånd i rummet med den hjerteåbnende kombination af kontakt med kildevældet, musikstykke af Yasha og ikonmaleri af Mattie. Efter 10 minutters musik vil resten af din meditation foregå i stilhed og på egen hånd.

Forvent en magisk oplevelse, og at få skabt fred i dit system

Kom kl 19 eller kl 20. Meditation sættes i gang kl. 19.10 og kl. 20.10. Du kan være med begge gange, kun komme til den ene af gangene, eller være med til den ene og hygge i køkkenet med kaffe/te/lidt sødt mens den anden foregår.

 

 

Entré: 100 kr

Tid

Dato:
15. november
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Solkilde
Vinkelvej 97B
Viborg, Region Midjylland 8800 Danmark
+ Google Maps

Alle arrangementer