Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udstilling: NOK?

Afholdes fredag 26. juni 2020 kl. 13:00 - søndag 6. september 2020 kl. 17:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 13:00 on tirsdag, onsdag og fredag, repeating until søndag 6. september 2020

An event every week that begins at 13:00 on torsdag, repeating until søndag 6. september 2020

An event every week that begins at 11:00 on søndag og lørdag, repeating until søndag 6. september 2020

Hvor længe skal man blive ved? Det er et af livets store spørgsmål, og netop dette spørgsmål undersøges af fire individuelle kunstnere i Viborg Kunsthals østfløj igennem udstillingen NOK?

Hvornår er nok, nok? Hvor meget er for meget? Og hvornår er det for lidt? Hvornår er man som kunstner færdig med et værk? Med et fælles konceptuelt ståsted udforsker fire kunstnere spørgsmålet NOK? Dels ved hver for sig at se, hvor langt man kan presse grænserne for egne værker: Hvor store mængder kan meningsfuldt udgøre en helhed, når man lader de enkelte værker være til diskussion? Hvor stopper det ene værk og hvor begynder det næste? Hvornår er et værk færdigt og hvornår kan det forbedres ved intervention?

Udstillingen består af digitale, grafiske, skulpturelle og installatoriske værker, der flettes ind i og overlapper hinanden. Grænserne går i opløsning og alt flyder. Alligevel afgrænses udstillingen af det fysiske rum, der igen afgrænses af bygningen. Eller gør den? Tanken om at en udstilling kunne blive ved, at mængden af genstande kunne forøges i det nærmest skræmmende uendelige. At mængden kan overvælde os er et vigtigt tema i en overflødighedens tidsalder. Udstillingens tematik kan skaleres til et globalt mindset, der sætter fokus på de store spørgsmål i tiden om, hvordan vi bruger vores ressourcer, vores tid og hinanden, men også hvordan en dynamisk vekselvirkning herimellem kan skabe helt nye spor.

Udstillingens form har været underlagt restriktioner på grund af Covid-19, hvilket at medført, at en af udstillingens deltagende kunstnere, Yoshihisa Sano fra Japan, deltager digitalt i stedet for med fysiske værker.

Deltagende kunstnere: Nina Maria Kleivan (DK/N), Sebastian Mügge (S/DE), Yoshihisa Sano (J) og Steen Rasmussen (DK).

Støttet af Statens Kunstfond.

Entré: 50 kr

Åbningstider

Fredag den 26. juni til søndag den 6. september 2020.

Mandag: lukket
Tirsdag-onsdag: 13-17
Torsdag: 13-21 (gratis 19-21)
Fredag: 13-17
Lørdag-søndag: 11-17

Tid

Start:
fredag 26. juni 2020 kl. 13:00
Slut:
søndag 6. september 2020 kl. 17:00

Sted

Viborg Kunsthal
Riddergade 8
Viborg, 8800 Denmark
+ Google Maps

Alle arrangementer